Nyitott ajtó

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1982-04-10
Series:Délmagyarország 72 No. 84
Kulcsszavak:Petri Csathó Ferenc
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/98830
LEADER 00388nab a2200145 i 4500
001 delm98830
005 20190624135917.0
008 190624s1982 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Nyitott ajtó  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1982-04-10 
300 |a 6 
490 0 |a Délmagyarország  |v 72 No. 84 
695 |a Petri Csathó Ferenc