Szimmetria és aszimmetria

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 2000-11-09
Series:Délmagyarország 90 No. 262
Kulcsszavak:Konferencia, Szimmetria és aszimmetria
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/81135
LEADER 00421nab a2200145 i 4500
001 delm81135
005 20191025120753.0
008 191025s2000 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Szimmetria és aszimmetria  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2000-11-09 
300 |a 1 
490 0 |a Délmagyarország  |v 90 No. 262 
695 |a Konferencia, Szimmetria és aszimmetria