Bokor Judit

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1922-05-05
Series:Délmagyarország 3 No. 102
Kulcsszavak:Bokor Judith, Hangverseny Szeged 1922, zeneélet
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/75736
LEADER 00414nab a2200145 i 4500
001 delm75736
005 20180928084406.0
008 180928s1922 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Bokor Judit  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1922-05-05 
300 |a 6 
490 0 |a Délmagyarország  |v 3 No. 102 
695 |a Bokor Judith, Hangverseny Szeged 1922, zeneélet