Mi van az étlapon a szegedi vendéglőkben?
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1965-02-20
|
Sorozat: | Délmagyarország
55 No. 43 |
Kulcsszavak: | Vendéglátás kritikája Szeged 1965, vendéglátóipar |
Online Access: | http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/69185 |
LEADER | 00505nab a2200157 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | delm69185 | ||
005 | 20180927153738.0 | ||
008 | 180927s1965 hu o 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Délmagyarország Archívum |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Horuczi Mária | |
245 | 1 | 0 | |a Mi van az étlapon a szegedi vendéglőkben? |h [elektronikus dokumentum] / |c Horuczi Mária |
260 | |c 1965-02-20 | ||
300 | |a 4 | ||
490 | 0 | |a Délmagyarország |v 55 No. 43 | |
695 | |a Vendéglátás kritikája Szeged 1965, vendéglátóipar |