Az építők szövetkezetének számvetése

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1970-03-21
Series:Délmagyarország 60 No. 68
Kulcsszavak:Építőipari Szövetkezet, Építőipar helyzete Szeged 1970
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/65426
LEADER 00459nab a2200145 i 4500
001 delm65426
005 20180927151245.0
008 180927s1970 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 3 |a Az építők szövetkezetének számvetése  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1970-03-21 
300 |a 3 
490 0 |a Délmagyarország  |v 60 No. 68 
695 |a Építőipari Szövetkezet, Építőipar helyzete Szeged 1970