Porosz tisztek a moziban

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1914-10-22
Series:Délmagyarország 3 No. 269
Kulcsszavak:Mozi Szeged 1914
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/56841
LEADER 00395nab a2200145 i 4500
001 delm56841
005 20180927144644.0
008 180927s1914 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Porosz tisztek a moziban  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1914-10-22 
300 |a 6 
490 0 |a Délmagyarország  |v 3 No. 269 
695 |a Mozi Szeged 1914