A földjáradék kifizetéséről

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1955-08-11
Series:Délmagyarország
Kulcsszavak:Termelőszövetkezet földjáradék
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/52870
LEADER 00412nab a2200145 i 4500
001 delm52870
005 20180927141931.0
008 180927s1955 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 2 |a A földjáradék kifizetéséről  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1955-08-11 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország 
695 |a Termelőszövetkezet földjáradék