Bátor Lajos

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 2009-07-17
Series:Délmagyarország 99 No. 166
Kulcsszavak:Bátor Lajos, Szeged, Gyászközlemény
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/141864
LEADER 00409nab a2200145 i 4500
001 delm141864
005 20200204082536.0
008 200204s2009 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Bátor Lajos  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2009-07-17 
300 |a 17 
490 0 |a Délmagyarország  |v 99 No. 166 
695 |a Bátor Lajos, Szeged, Gyászközlemény