Első a borzalmakban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horváth Dezső
Format: Article
Published: 2009-07-10
Series:Délmagyarország 99 No. 160
Kulcsszavak:Csengele, Bűnügy gyilkosság 1989
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/141847
LEADER 00465nab a2200157 i 4500
001 delm141847
005 20200204085905.0
008 200204s2009 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Horváth Dezső 
245 1 0 |a Első a borzalmakban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Horváth Dezső 
260 |c 2009-07-10 
300 |a 11 
490 0 |a Délmagyarország  |v 99 No. 160 
695 |a Csengele, Bűnügy gyilkosság 1989