Milyen az igazi, a legjobb halászlé? szegedi paprikával, makói hagymával, Maros-szigeti módra /
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2006-08-05
|
Sorozat: | Délmagyarország
96 No. 182 Sz |
Kulcsszavak: | Szeged, Gasztronómia halászlé |
Online Access: | http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/136680 |
LEADER | 00542nab a2200157 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | delm136680 | ||
005 | 20191212131116.0 | ||
008 | 191212s2006 hu o 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Délmagyarország Archívum |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Farkas Csaba | |
245 | 1 | 0 | |a Milyen az igazi, a legjobb halászlé? |h [elektronikus dokumentum] : |b szegedi paprikával, makói hagymával, Maros-szigeti módra / |c Farkas Csaba |
260 | |c 2006-08-05 | ||
300 | |a 12 | ||
490 | 0 | |a Délmagyarország |v 96 No. 182 Sz | |
695 | |a Szeged, Gasztronómia halászlé |