Jubilál a mérnökkar

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 2007-10-13
Series:Délmagyarország 97 No. 240
Kulcsszavak:Mérnöki Kar
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/127500
LEADER 00392nab a2200145 i 4500
001 delm127500
005 20191217143302.0
008 191217s2007 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Jubilál a mérnökkar  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2007-10-13 
300 |a 3 
490 0 |a Délmagyarország  |v 97 No. 240 
695 |a Mérnöki Kar