Százmilliós diagnosztikai fejlesztések

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 2005-10-24
Series:Délmagyarország 95 No. 249
Kulcsszavak:Nemzetközi Egészségügyi Központ
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/126232
LEADER 00434nab a2200145 i 4500
001 delm126232
005 20191128112040.0
008 191128s2005 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Százmilliós diagnosztikai fejlesztések  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2005-10-24 
300 |a 4 
490 0 |a Délmagyarország  |v 95 No. 249 
695 |a Nemzetközi Egészségügyi Központ