Nyitott kapuk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nikolényi István
Format: Article
Published: 1975-02-19
Series:Délmagyarország 65 No. 43
Kulcsszavak:zeneélet 1962-1979
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/121298
LEADER 00446nab a2200157 i 4500
001 delm121298
005 20190426083120.0
008 190426s1975 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Nikolényi István 
245 1 0 |a Nyitott kapuk  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Nikolényi István 
260 |c 1975-02-19 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 65 No. 43 
695 |a zeneélet 1962-1979