A Kisteleki-alapítvány nyertesei

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1985-05-10
Series:Délmagyarország 75 No. 108
Kulcsszavak:honismeret
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/118875
LEADER 00401nab a2200145 i 4500
001 delm118875
005 20190911153135.0
008 190911s1985 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 2 |a A Kisteleki-alapítvány nyertesei  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1985-05-10 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 75 No. 108 
695 |a honismeret