Ismeretterjesztés a járásban

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1973-03-22
Series:Délmagyarország 63 No. 68
Kulcsszavak:TIT
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/118784
LEADER 00390nab a2200145 i 4500
001 delm118784
005 20190402150329.0
008 190402s1973 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Ismeretterjesztés a járásban  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1973-03-22 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 63 No. 68 
695 |a TIT