Koncert a műjégpályáért

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1982-12-14
Series:Délmagyarország 72 No. 293
Kulcsszavak:sportlétesítmények, tánczene
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/111149
LEADER 00417nab a2200145 i 4500
001 delm111149
005 20190620120123.0
008 190620s1982 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Koncert a műjégpályáért  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1982-12-14 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 72 No. 293 
695 |a sportlétesítmények, tánczene