A szökőkút nevében

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1975-07-18
Series:Délmagyarország 65 No. 167
Kulcsszavak:vízellátás, csatornázás
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/103964
LEADER 00407nab a2200145 i 4500
001 delm103964
005 20190424084739.0
008 190424s1975 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 2 |a A szökőkút nevében  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1975-07-18 
300 |a 8 
490 0 |a Délmagyarország  |v 65 No. 167 
695 |a vízellátás, csatornázás