Impact of natural acerola extracts on the quality of canned vegetables
Applying natural origin additives in the creation of consumer-accepted food items is becoming more and more crucial for food producers. The aim of this study was to evaluate the efficacy of several organically derived plant extracts in place of ascorbic acid and determine whether or not they might b...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Góczán Bálint Mohácsi Bernadett Friedrich-Ivanics Judit Máté Mónika |
---|---|
Testületi szerző: | 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
30 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85735 |
Hasonló tételek
-
Impact of grapefruit sees extract (GSE) on bioactive compounds of aronia juice during heat treatment [abstract] /
Szerző: Hamaidia Meriem Serine, et al.
Megjelent: (2023) -
The impact of lactic acid and ascorbic acid mixture on quality parameters of wild boar meat [abstract] /
Szerző: Enkhbold Munkhnasan, et al.
Megjelent: (2023) -
Evaluation of the antimicrobial activity of different natural extracts used to marinate a meat matrix artificially contaminated with foodborne pathogens
Szerző: Ribeiro Tiago, et al.
Megjelent: (2022) -
Juice extraction, pressing TRP in food industry /
Szerző: Beszédes Sándor
Megjelent: (2020) -
Determination of iron and tin in canned meat
Szerző: Uchman Waldemar, et al.
Megjelent: (1975)