Some nutritional properties of cow cheese with goji fruits added
A number of previous studies have shown that cheese-fruit combinations with synergistic effects could be considered functional foods with potential to promote health. This study aims to obtain and determine some nutritional parameters of cow's milk cheese with goji berries addition, to identify...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Velciov Ariana-Bianca Cozma Antoanela Popescu Georgeta-Sofia Stoin Daniela Petcov Andreea Adriana Megyesi Corina Rădulescu Laura Anghel Iasmina-Madalina Drugă Marioara Rada Maria |
---|---|
Testületi szerző: | 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
30 |
Kulcsszavak: | Tejtermék, Sajt, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85682 |
Hasonló tételek
-
Cheese - facts between nutrition, health and tradition
Szerző: Ahmadi Mirela, et al.
Megjelent: (2017) -
Chemical and nutritional characterization of soymilk [abstract] /
Szerző: Popescu Georgeta-Sofia, et al.
Megjelent: (2022) -
Preliminary research on the use of sheep's cheese as a source of mineral elements
Szerző: Cozma Antoanela, et al.
Megjelent: (2023) -
Green fresh smoothie - some physico-chemical and nutritional aspects
Szerző: Velciov Ariana, et al.
Megjelent: (2017) -
Medicinal plants - important source of essential microelements
Szerző: Velciov Ariana-Bianca, et al.
Megjelent: (2023)