Thermal degradation of anthocyanin in blueberry juice as affected by sucrose and vitamin C [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sulejmani Nisa Luma Rejhana Selmani Kaltrina Sejdiu Kaltrina Tërstena Fatbardha Abduramani Rihan Aliu Leonora Behluli Florentina Ajdari Blerta Alija Ermira Xhezairi Sulejman Abdullahi Xhabir Sulejmani Erhan |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Vitamin - C - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85078 |
Hasonló tételek
-
Evaluation of rheological, sensory and nutritional qualities in gluten-free bread formulations [abstract] /
Szerző: Xhabiri Gafur, et al.
Megjelent: (2024) -
Quality of Rugova cheese produced in traditional and industrial conditions
Szerző: Sulejmani Erhan, et al.
Megjelent: (2022) -
Water quality for blueberry (Vaccinium corymbosum L.) irrigation [abstract] /
Szerző: Robinić Jelena, et al.
Megjelent: (2023) -
Effect of different drying techniques on the drying time and energy of blueberry
Szerző: Antal Tamás
Megjelent: (2021) -
Effect of Covid-19 lockdown on dietary habits and lifestyle of students from North Macedonia
Szerző: Sulejmani Erhan, et al.
Megjelent: (2022)