Thermal degradation of anthocyanin in blueberry juice as affected by sucrose and vitamin C [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sulejmani Nisa
Luma Rejhana
Selmani Kaltrina
Sejdiu Kaltrina
Tërstena Fatbardha
Abduramani Rihan
Aliu Leonora
Behluli Florentina
Ajdari Blerta
Alija Ermira
Xhezairi Sulejman
Abdullahi Xhabir
Sulejmani Erhan
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering University of Szeged Szeged 2024
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Vitamin - C - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/85078

Hasonló tételek