The effects of ultrasonic treatment in canning technology [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Somogyi Tamás Lukács Mátyás Mukite Mercy Stefanovits-Bányai Éva Zsom-Muha Viktória Zsom Tamás |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Konzervipar - technológia - előadáskivonat, Élelmiszeripar - tartósítás - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85077 |
Hasonló tételek
-
Production programming in the canning
Szerző: Fabulya Zoltán, et al.
Megjelent: (2011) -
Production programming in the canning
Szerző: Fabulya Zoltán, et al.
Megjelent: (2011) -
The effect of ultrasonic treatment and the ethanol on the extraction of polyphenol content of apple pomace
Szerző: Gonelimali Faraja, et al.
Megjelent: (2022) -
Wastewater Treatment in the Diary Industry from Classical Treatment to Promising Technologies An Overview /
Szerző: Al-Tayawi Aws N., et al.
Megjelent: (2023) -
Mechanical impedance of food materials
Szerző: Felföldi József, et al.
Megjelent: (2022)