The potential of future superfood-microgreens bioactivity and bioactive content of three Brassicaceae microgreens : [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Saveljić Anja Šovljanski Olja Vulić Jelena Stajčić Slađana Čanadanović-Brunet Jasna |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Mikrozöldek - antioxidáns hatás - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85076 |
Hasonló tételek
-
Investigation of antioxidant and antimicrobial extracts of sango radish and kohlrabi microgreens and their encapsulation [abstract] /
Szerző: Saveljić Anja, et al.
Megjelent: (2023) -
Evaluation of various microgreen vegetables
Szerző: Kovácsné Madar Ágota, et al.
Megjelent: (2020) -
Különböző zöldségfajokból előállított mikrozöldségek (microgreen-ek) értékelése
Szerző: Kovácsné Madar Ágota, et al.
Megjelent: (2020) -
A superfood-mítosz
Szerző: Meleg Sándor Zsolt
Megjelent: (2018) -
A species dependent study of the effect of CuO nanoparticle produced by chemical and green synthesis on microgreen plants
Szerző: Rónavári Andrea, et al.
Megjelent: (2023)