The relationship between the nutrient content of potatoes and the structure stability, color changes, of their freeze-dried products [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Répás Zoltán Nagy Róbert Polgár Zsolt Géza Győri Zoltán |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszerminőség - burgonya - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85074 |
Hasonló tételek
-
Examination of the nutrient content and color characteristics of honey and pollen samples
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2022) -
Determination of the nutrient content of crops from different countries
Szerző: Répás Zoltán, et al.
Megjelent: (2022) -
Quality assessment of freeze- and convective dried plum varieties
Szerző: Antal Tamás, et al.
Megjelent: (2014) -
Wet freeze-drying of muscle
Szerző: Mueller Helmut, et al.
Megjelent: (1957) -
Vacuumless freezing-drying its application in catecholamine histochemistry /
Szerző: Csillik Bertalan, et al.
Megjelent: (1967)