|
|
|
|
LEADER |
01227naa a2200253 i 4500 |
001 |
acta85074 |
005 |
20240617111430.0 |
008 |
240617s2024 hu o 100 eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-986-8
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Répás Zoltán
|
245 |
1 |
4 |
|a The relationship between the nutrient content of potatoes and the structure stability, color changes, of their freeze-dried products
|h [elektronikus dokumentum] :
|b [abstract] /
|c Répás Zoltán
|
260 |
|
|
|a Faculty of Engineering University of Szeged
|b Szeged
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 85
|
490 |
0 |
|
|a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
695 |
|
|
|a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszerminőség - burgonya - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Nagy Róbert
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Polgár Zsolt Géza
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Győri Zoltán
|e aut
|
711 |
|
|
|a International conference on science, technology, engineering and economy
|c Szeged
|d 2024. május 31.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/85074/1/2024_icostee_085.pdf
|z Dokumentum-elérés
|