The examination of apple shelf life from consumer storage perspective [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Farkas Anna Veres Antal Korzenszky Péter |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Gyümölcstárolás - alma - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85047 |
Hasonló tételek
-
Prolongation of liquid whole eggs' shelf life with different methods
Szerző: Hidas Karina Ilona, et al.
Megjelent: (2018) -
Investigation of the shelf life of fruit yogurts as a function of the treatment of flavoring substances
Szerző: Kapcsándi Viktória, et al.
Megjelent: (2021) -
Effect of a compound bio-preservative on microbiological indicators and shelf life of fresh pork chops
Szerző: Lukin Aleksandr, et al.
Megjelent: (2022) -
Examination of consumer attitudes regarding the consumption of novel foods, especially duckweeds [abstract] /
Szerző: Szepesi-Bencsik Dóra
Megjelent: (2023) -
Antimicrobial edible coating for shelf-life extension of food
Szerző: Haroun Yasmine
Megjelent: (2022)