Development of spreadable meat product made from Mangalica liver [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Erdei Bálint Kulcsár Tamás Mihalkó József |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Húsfeldolgozás - mangalica - máj - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85046 |
Hasonló tételek
-
Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials [abstract] /
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2023) -
Comparative analysis of meads made from different honeys [abstract] /
Szerző: Pintér Csenge Mónika, et al.
Megjelent: (2024) -
Examination of the different processing methods effects for nutritional value of the feed flours made from slaughterhouse by-products [abstract] /
Szerző: Csiba Anita, et al.
Megjelent: (2019) -
Comparison analysis of bologna sausages with different meat [abstract] /
Szerző: Mihalkó József, et al.
Megjelent: (2019) -
The examination of the loss of Frankfurters before packaging at a Hungarian meat industry company [abstract] /
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2024)