He importance of honey in a healthy nutrition [abstract] /
Elmentve itt :
Szerző: | Panyor Ágota |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Egészséges táplálkozás - előadáskivonat, Méz hatása - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85035 |
Hasonló tételek
-
Chef’s perception on nutrition and health
Szerző: AlOudat Mohannad, et al.
Megjelent: (2021) -
Xylanase - the enzyme which makes the difference in nutrition
Szerző: Ahmadi Mirela, et al.
Megjelent: (2023) -
Táplálkozás-egészségügy = Public health nutrition
Szerző: Biró György
Megjelent: (2000) -
Nutritional parameters of raw materials and mixtures as base for producing breakfast cereals
Szerző: Popa Nicolae Florin, et al.
Megjelent: (2013) -
A study of fatty acid compositions in pork meat and fat under the aspect of a healthy human diet
Szerző: Dornea Miruna, et al.
Megjelent: (2012)