Internet of Food - új lehetőség az élelmiszerfogyasztói tudatosság építésére = Internet of Food - a new opportunity to build food consumer awareness [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Fehér András Berencsi Alexa Kiss Marietta Kontor Enikő |
---|---|
Testületi szerző: | Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXIX. Nemzetközi Konferencia |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar
Szeged
2023
|
Sorozat: | Reziliens marketing : válaszok változó kihívásokra
|
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás - élelmiszer - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84740 |
Hasonló tételek
-
Consumer acceptance of food nanotechnology
Szerző: Farkas Noémi Dóra, et al.
Megjelent: (2021) -
Consumer habits of food supplements from the perspective of food safety
Szerző: Németh Nikolett
Megjelent: (2016) -
The consumer judgement of the price of the traditional foods
Szerző: Ferencz Árpád, et al.
Megjelent: (2014) -
Examination of consumer behaviour in connection with the food packaging
Szerző: Borbíró Cintia, et al.
Megjelent: (2018) -
Consumer perception of product recall in the food sector
Szerző: Barna Sarolta, et al.
Megjelent: (2018)