Examination of the different processing methods effects for nutritional value of the feed flours made from slaughterhouse by-products [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csiba Anita Gyökér Erzsébet Gergátz Elemér |
---|---|
Testületi szerző: | 17th Wellmann International Scientific Conference |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2019
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
17 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84342 |
Hasonló tételek
-
Development of convenience products using sorghum flour
Szerző: Semwal Jyoti, et al.
Megjelent: (2022) -
Chemical composition of some flour mixtures with high nutritional value
Szerző: Stoin Daniela, et al.
Megjelent: (2018) -
Chemical composition evaluation of some flour mixtures with high nutritional value
Szerző: Stoin Daniela, et al.
Megjelent: (2017) -
Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials [abstract] /
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2023) -
Comparative analysis of colour and sensory parameters of konzum biscuits made from high fiber flour using sweetener
Szerző: Horváth Zsuzsanna
Megjelent: (2022)