Examination of the different processing methods effects for nutritional value of the feed flours made from slaughterhouse by-products [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Csiba Anita
Gyökér Erzsébet
Gergátz Elemér
Testületi szerző: 17th Wellmann International Scientific Conference
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2019
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference 17
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/84342
LEADER 01126naa a2200241 i 4500
001 acta84342
005 20240408143415.0
008 240408s2019 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-653-9 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Csiba Anita 
245 1 0 |a Examination of the different processing methods effects for nutritional value of the feed flours made from slaughterhouse by-products   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [abstract] /  |c  Csiba Anita 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2019 
300 |a 22 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference  |v 17 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat 
700 0 1 |a Gyökér Erzsébet  |e aut 
700 0 1 |a Gergátz Elemér  |e aut 
711 |a 17th Wellmann International Scientific Conference  |c Hódmezővásárhely  |d 2019. május 8. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84342/1/wellmann_abstracts_2019_022.pdf  |z Dokumentum-elérés