Food availability and habitat components affecting the occurrence of Green woodpeckers (Picus viridis) in three SPAs [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kiss Orsolya
Kaholek Orsolya
Kaholek Balázs
Tokody Béla
Testületi szerző: 15th Wellmann International Scientific Conference
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2017
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference 15
Kulcsszavak:Fajok megőrzése - természetvédelem - előadáskivonat, Biológiai sokféleség megőrzése - előadáskivonat, Zöld harkály - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/84315
LEADER 01207naa a2200253 i 4500
001 acta84315
005 20240325105724.0
008 240325s2017 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-530-3 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Kiss Orsolya 
245 1 0 |a Food availability and habitat components affecting the occurrence of Green woodpeckers (Picus viridis) in three SPAs   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [abstract] /  |c  Kiss Orsolya 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2017 
300 |a 54-55 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference  |v 15 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
695 |a Fajok megőrzése - természetvédelem - előadáskivonat, Biológiai sokféleség megőrzése - előadáskivonat, Zöld harkály - előadáskivonat 
700 0 1 |a Kaholek Orsolya  |e aut 
700 0 1 |a Kaholek Balázs  |e aut 
700 0 1 |a Tokody Béla  |e aut 
711 |a 15th Wellmann International Scientific Conference  |c Hódmezővásárhely  |d 2017. május 3. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84315/1/wellmann_abstracts_2017_054-055.pdf  |z Dokumentum-elérés