|
|
|
|
LEADER |
01172naa a2200265 i 4500 |
001 |
acta84294 |
005 |
20240322130512.0 |
008 |
240322s2017 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-530-3
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Boros Ildikó Fruzsina
|
245 |
1 |
0 |
|a Applications of SRD-method in horticultural and food sciences
|h [elektronikus dokumentum] :
|b [abstract] /
|c Boros Ildikó Fruzsina
|
260 |
|
|
|a University of Szeged Faculty of Agriculture
|b Hódmezővásárhely
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 28
|
490 |
0 |
|
|a Wellmann International Scientific Conference
|v 15
|
650 |
|
4 |
|a Természettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Számítás- és információtudomány
|
695 |
|
|
|a Kertészet - előadáskivonat, Élelemiszertudomány - előadáskivonat, SRD módszer - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Kappel Noémi
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Madaras Krisztina
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Gere Attila
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Sipos László
|e aut
|
711 |
|
|
|a 15th Wellmann International Scientific Conference
|c Hódmezővásárhely
|d 2017. május 3.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84294/1/wellmann_abstracts_2017_028.pdf
|z Dokumentum-elérés
|