Applications of SRD-method in horticultural and food sciences [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Boros Ildikó Fruzsina
Kappel Noémi
Madaras Krisztina
Gere Attila
Sipos László
Testületi szerző: 15th Wellmann International Scientific Conference
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2017
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference 15
Kulcsszavak:Kertészet - előadáskivonat, Élelemiszertudomány - előadáskivonat, SRD módszer - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/84294
LEADER 01172naa a2200265 i 4500
001 acta84294
005 20240322130512.0
008 240322s2017 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-530-3 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Boros Ildikó Fruzsina 
245 1 0 |a Applications of SRD-method in horticultural and food sciences   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [abstract] /  |c  Boros Ildikó Fruzsina 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2017 
300 |a 28 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference  |v 15 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Számítás- és információtudomány 
695 |a Kertészet - előadáskivonat, Élelemiszertudomány - előadáskivonat, SRD módszer - előadáskivonat 
700 0 1 |a Kappel Noémi  |e aut 
700 0 1 |a Madaras Krisztina  |e aut 
700 0 1 |a Gere Attila  |e aut 
700 0 1 |a Sipos László  |e aut 
711 |a 15th Wellmann International Scientific Conference  |c Hódmezővásárhely  |d 2017. május 3. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84294/1/wellmann_abstracts_2017_028.pdf  |z Dokumentum-elérés