The effect of different temperatures on the liquid extraction from Pleurotus Ostreatus (Jacq. fr.) Kumm. mushroom : [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Törős Gréta Peles Ferenc Prokisch József |
---|---|
Testületi szerző: | 20th Wellmann International Scientific Conference |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Hódmezővásárhely
2023
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
20 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84190 |
Hasonló tételek
-
Reverse osmosis filtration of hawthorn fruit extract (Crataegus monogyna Jacq.) optimization for bioactive compound concentrates, permeate flux and fouling index by response surface methodology : [abstract] /
Szerző: Alsobh Areej, et al.
Megjelent: (2024) -
The green mould disease global threat to the cultivation of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus)
Szerző: Hatvani Lóránt, et al.
Megjelent: (2008) -
Molecular identification of Trichoderma species associated with Pleurotus ostreatus and natural substrates of the oyster mushroom
Szerző: Kredics László, et al.
Megjelent: (2009) -
The effect of adding different oils on liquid whole egg sensorial properties [abstract] /
Szerző: Elayan Majd, et al.
Megjelent: (2023) -
Identification of bioactive compounds using RP-HPLC analysis of some hawthorn species extracts (Crataegus Pinnatifida BGE., C. Monogyna Jacq., C. Crus-Galli) and antioxidant activity evaluation [abstract] /
Szerző: Alsobh Areej, et al.
Megjelent: (2023)