Economic impact of soybean-free feeding on laying hens [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Horváth József Herman Krisztofer |
---|---|
Testületi szerző: | 20th Wellmann International Scientific Conference |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Hódmezővásárhely
2023
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
20 |
Kulcsszavak: | Takarmányozás - baromfi - előadáskivonat, Tyúktenyésztés - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84132 |
Hasonló tételek
-
Bio-economic impact of energy and protein level in feed for laying hens raised in organic system
Szerző: Simiz Eliza, et al.
Megjelent: (2012) -
Economic impact of soy free feeding in laying hens
Szerző: Herman Krisztofer László
Megjelent: (2022) -
Effect of genotype and hens' starting body fat content on the changes in the body fat content of the hens and on the weight and composition of the eggs produced in the first egg laying period
Szerző: Szentirmai Eszter, et al.
Megjelent: (2012) -
The hatching results of Hungarian speckled hens in a genetic preserved stock in Hungary
Szerző: Benk Ákos
Megjelent: (2015) -
Live weight change examinations of indigenous speckled hens on a farm in Hódmezővásárhely
Szerző: Gráff Myrtill, et al.
Megjelent: (2012)