Rovarok a levesben - ehető rovarok a humán táplálkozásban [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerző: | Bánáti Diána |
---|---|
Testületi szerző: | XVI. Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület
Szeged
2022
|
Sorozat: | Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája
16 |
Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány - előadáskivonat, Táplálkozás - fehérjék - előadáskivonat, Élelmiszertudomány - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84093 |
Hasonló tételek
-
Rovarok a levesben - ehető rovarok a humán táplálkozásban
Szerző: Bánáti Diána
Megjelent: (2022) -
Ehető rovarok a levesben
Szerző: Koós Kata
Megjelent: (2022) -
Az ehető rovarok megítélése Magyarországon Diplomások és egyetemi hallgatók körében végzett online kutatás /
Szerző: Bánáti Diána, et al.
Megjelent: (2024) -
Hasznos rovarok
Szerző: Bíró Krisztina -
Ehető rovarok humán célú felhasználásának és előállításának engedélyeztetése az EU-ban
Szerző: Kovács-Szappanos Judit
Megjelent: (2023)