Különböző kávéminták frakcióinak komparatív analízise [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lemmer Balázs Jákói Zoltán |
---|---|
Testületi szerző: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
SZTE Mérnöki Kar
Szeged
2023
|
Sorozat: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - kávébab - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/83863 |
Hasonló tételek
-
Kávéminták eredetazonosítása FT-NIR-eljárással
Szerző: Jesztl Brigitta, et al.
Megjelent: (2019) -
Élelmiszerek egyes rost-frakcióinak vizsgálata
Szerző: Tekes Lajosné, et al.
Megjelent: (1992) -
Termelői borok összetételének és dielektromos tulajdonságának vizsgálata [absztrakt] /
Szerző: Juhász Blanka, et al.
Megjelent: (2023) -
Különböző rostdúsító anyagok alkalmazása kenyérben [absztrakt] /
Szerző: Szőke-Trenyik Eszter, et al.
Megjelent: (2023) -
Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése [absztrakt] /
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2023)