Azonos üzemből származó gyártói és sajátmárkás sertéshúsból készített virslik, illetve párizsik összehasonlító elemzése [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Erdei Bálint Kulcsár Tamás Sustyák Dóra Mihalkó József |
---|---|
Testületi szerző: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
SZTE Mérnöki Kar
Szeged
2023
|
Sorozat: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/83839 |
Hasonló tételek
-
Különböző alapanyagokból származó "párizsik" összehasonlító elemzése
Szerző: Mihalkó József, et al.
Megjelent: (2019) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertéspárizsik összehasonlító elemzése
Szerző: Erdei Bálint, et al.
Megjelent: (2023) -
Különböző alapanyagú virslik színének és színstabilitásának vizsgálata [absztrakt] /
Szerző: Mihalkó József, et al.
Megjelent: (2023) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése
Szerző: Erdei Bálint, et al.
Megjelent: (2022) -
A fogyasztói tudatosság felmérése a virslik vásárlása során
Szerző: Erdei Bálint, et al.
Megjelent: (2023)