Dielektromos mérések alkalmazása savanyú tejtermékek gyártási, romlási folyamatainak monitorozására [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Dobozi Réka Jákói Zoltán Vidács Anita Csanádi József Beszédes Sándor |
---|---|
Testületi szerző: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
SZTE Mérnöki Kar
Szeged
2023
|
Sorozat: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
|
Kulcsszavak: | Dielektromos állandó - mérés - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat, Tejsavbaktériumok - előadáskivonat, Tejtermékek - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/83836 |
Hasonló tételek
-
Húsok és húskészítmények érési és romlási folyamatainak vizsgálata
Szerző: Kaffehr Béla, et al.
Megjelent: (1958) -
Dielektromos mérések alkalmazási lehetőségei biomassza-hasznosítási eljárásokban
Szerző: Jákói Zoltán, et al.
Megjelent: (2022) -
Dielektromos mérések biológiai rendszerekben módszerek, alkalmazási tapasztalatok /
Szerző: Beszédes Sándor
Megjelent: (2023) -
Tejipari technológiai folyamatoknál alkalmazott műszeres vizsgálati módszerek és dielektromos mérések paramétereinek összefüggés vizsgálata
Szerző: Dobozi Réka, et al.
Megjelent: (2021) -
Tejtermékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról
Szerző: Bátyai Jenő, et al.
Megjelent: (1967)