A kék szemszínű búza antocianin tartalma és sütőipari minősége [absztrakt] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Berényi Attila
Óvári Judit
Ács Péterné
Langó Bernadett
Matuz János
Testületi szerző: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: SZTE Mérnöki Kar Szeged 2023
Sorozat:Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Kulcsszavak:Liszt - minőség - előadáskivonat, Búza - minőség - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - előadáskivonat, Kékbúza - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/83811
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:11
ISBN:978-963-306-928-8