Módszerfejlesztés szurfaktin típusú vegyületek HPLC-MS vizsgálatára [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerző: | Bartal Attila |
---|---|
Testületi szerző: | Móra 50 Konferencia |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Móra Kárpát-medencei Interdiszciplináris Szakkollégiumi Konferencia
|
Kulcsszavak: | Kémia - módszer - előadáskivonat, Folyadékkromatográfia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82735 |
Hasonló tételek
-
A Bacillus subtilis SZMC 6179J által termelt surfactin típusú vegyületek HPLC-MS vizsgálata
Szerző: Bartal Attila
Megjelent: (2016) -
Bacillus törzsek lipopeptid termelésének elemzése HPLC-MS módszerekkel
Szerző: Bartal Attila
Megjelent: (2024) -
Biotin antagonista perhidrotiazin típusú vegyületek hatásmódjának vizsgálata
Szerző: Ságiné Kiss Ildikó
Megjelent: (1980) -
Módszerfejlesztés borok aromakomponenseinek meghatározására GC-MS technikával
Szerző: Nagy Zsuzsanna
Megjelent: (2016) -
ICP-MS alapú mérési módszerek fejlesztése összetett nanorészecskék vizsgálatára
Szerző: Kéri Albert
Megjelent: (2020)