Preliminary research on the use of sheep's cheese as a source of mineral elements
Milk and dairy products represent valuable nutritional foods, which bring many benefits to the health of the human body. The nutritional quality of sheep's cheese is given by nature as well by the content of essential mineral elements that enter into its composition. Therefore, the evaluation o...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Cozma Antoanela Mihuţ Casiana Duma-Copcea Anisoara Rotariu Lia Velciov Ariana Popescu Sofia Petcu Mihaela Rada Maria |
---|---|
Testületi szerző: | 29th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged
Szeged
2023
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
29 |
Kulcsszavak: | Juhtúró - ásványi anyagok, Táplálkozástudomány, Ásványi anyagok - táplálkozás, Ásványi anyagok - élelmiszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82388 |
Hasonló tételek
-
Determination of some essential mineral elements from different tropical fruits
Szerző: Cozma Antoanela, et al.
Megjelent: (2022) -
Some nutritional properties of cow cheese with goji fruits added
Szerző: Velciov Ariana-Bianca, et al.
Megjelent: (2024) -
Determination of physical parameters for different edible oils
Szerző: Cozma Antoanela, et al.
Megjelent: (2024) -
Dried figs as sources of essential microelements
Szerző: Rada Maria, et al.
Megjelent: (2021) -
Climatic interpretation of meteorological aspects in the Satu Mare area over a period of three years
Szerző: Mircov Vlad Dragoslav, et al.
Megjelent: (2024)