Investigation of the nutritional and health values of apple land varieties
In our research, we sought to answer the question whether the health-protecting values attributed to land varieties in folk medicine can be substantiated by laboratory analyses. In our experiments, nutritional (sugar and acid components) and health values (total antioxidant capacity and total polyph...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Király Ildikó Kovács Gyula Bandi Attila Lakatos Erika Kapcsándi Viktória Székelyhidi Rita |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - alma, Termőföld, Táplálkozástudomány - kutatás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82158 |
Hasonló tételek
-
Soil as nutrition environment in relation to nutritional requirements in apple
Szerző: Jivan Claudia, et al.
Megjelent: (2011) -
Investigation of the shelf life of fruit yogurts as a function of the treatment of flavoring substances
Szerző: Kapcsándi Viktória, et al.
Megjelent: (2021) -
Investigating the potential of Marloo variety for spontaneous cabbage fermentation [abstract] /
Szerző: Milić Anita, et al.
Megjelent: (2024) -
Examination of the different processing methods effects for nutritional value of the feed flours made from slaughterhouse by-products [abstract] /
Szerző: Csiba Anita, et al.
Megjelent: (2019) -
The nutritive composition of sugar beet leaf
Szerző: Maravić Nikola, et al.
Megjelent: (2022)