A magyar cukor- és görögdinnyefajták értékelése táplálkozási szempontból
Die Verfasser untersuchten die Verteilung der Zucker- und Säurearten in 7 Zuckermelonensorten und 6 Wassermelonensortori der einheimischen Gattungsexperimente, sowie deren C-Vitamin und Karotingehalt. In sämtlichen untersuchten Sorten wurde die qualitative und quantitative Versuchung in der Nahe der...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lindner Károly Hapka Sándor Krámer Mihályné Szőke Sándorné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1959
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
5 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - dinnye |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82141 |
Hasonló tételek
-
Besugárzott cukor vizsgálata mikrobiológiai szempontból
Szerző: Vajda Ödön, et al.
Megjelent: (1970) -
Fehérje fogyasztásunk és annak táplálkozási értékelése
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1979) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIII. intenzív búzafajták táplálkozási értékének összehasonlító vizsgálata /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XI. húskészítményekhez felhasznált egyes vágóhídi termékek táplálkozási értékelése /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1962) -
Gyümölcsalapanyagok cukortartalmának táplálkozási jelentősége
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1972)