"Kevert-italok" vizsgálata

Verfassererörtert die Berechnungsweise des Masses der Wässerung und des Mischverhältnisses der verwendeten Bestandteile bei der Prüfung der sogenannten gemischten Branntw eine und Coctails.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kottász József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1958
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 4 No. 7-8
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - alkohol
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82139
LEADER 01016nab a2200229 i 4500
001 acta82139
005 20231006135604.0
008 231006s1958 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a ger 
100 1 |a Kottász József 
245 1 0 |a "Kevert-italok" vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kottász József 
260 |c 1958 
300 |a 204-206 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 4 No. 7-8 
520 3 |a Verfassererörtert die Berechnungsweise des Masses der Wässerung und des Mischverhältnisses der verwendeten Bestandteile bei der Prüfung der sogenannten gemischten Branntw eine und Coctails. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - alkohol 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/82139/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_204-206.pdf  |z Dokumentum-elérés