Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II. konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken /
Saved in:
Main Authors: |
Lásztity Radomir Nedelkovits János |
---|---|
Format: | Article |
Published: |
1964
|
Series: | Élelmiszervizsgálati közlemények
10 No. 7-8 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Subjects: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82114 |
Similar Items
-
Étkezési zsírok reológiai vizsgálata I. bevezetés, elméleti megfontolások, vizsgálati módszerek /
by: Lásztity Radomir, et al.
Published: (1963) -
Fehérjealapú habképzőkkel lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata II. a tárolási idő és a zsírtartalom befolyása a reológiai tulajdonságokra /
by: Lásztity Radomir, et al.
Published: (1962) -
Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata I.
by: Lásztity Radomir, et al.
Published: (1961) -
Élelmiszerek reológiai sajátságai és mérésük alapelvei
by: Lásztity Radomir
Published: (1975) -
Sikérfehérje frakciók mennyiségének és reológiai tulajdonságainak vizsgálata
by: Lásztity Radomir, et al.
Published: (1965)