|
|
|
|
LEADER |
01041nab a2200265 i 4500 |
001 |
acta82114 |
005 |
20231006123639.0 |
008 |
231006s1964 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
041 |
|
|
|a ger
|
041 |
|
|
|a fre
|
041 |
|
|
|a rus
|
100 |
1 |
|
|a Lásztity Radomir
|
245 |
1 |
0 |
|a Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II.
|h [elektronikus dokumentum] :
|b konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken /
|c Lásztity Radomir
|
260 |
|
|
|c 1964
|
300 |
|
|
|a 182-194
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 10 No. 7-8
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
|
700 |
0 |
1 |
|a Nedelkovits János
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/82114/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_07-08_182-194.pdf
|z Dokumentum-elérés
|