Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II. konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Lásztity Radomir
Nedelkovits János
Format: Article
Published: 1964
Series:Élelmiszervizsgálati közlemények 10 No. 7-8
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Subjects:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82114
LEADER 01041nab a2200265 i 4500
001 acta82114
005 20231006123639.0
008 231006s1964 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
041 |a ger 
041 |a fre 
041 |a rus 
100 1 |a Lásztity Radomir 
245 1 0 |a Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II.   |h [elektronikus dokumentum] :  |b konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken /  |c  Lásztity Radomir 
260 |c 1964 
300 |a 182-194 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 10 No. 7-8 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
700 0 1 |a Nedelkovits János  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/82114/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_07-08_182-194.pdf  |z Dokumentum-elérés