Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVIII. a női tej vitamintartalma /
Die Verfasser untersuchten den Vitamingehalt von Muttermilch während der Laktationsperiode in verschiedenen Jahreszeiten. Sie stellten fest, dass der A-, C- und B2-Vitamingehalt dem in der Literatur angezeigten unteren Grenzwert entspricht, bzw. noch unter diesem liegt. Der Gehalt an Vitamin-E entsp...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Krámer Mihályné Szőke Katalin Lindner Károly Tarján Róbert |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1964
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
10 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Anyatej |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82106 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVI. a női-tej fehérje- és aminosavtartalma /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1964) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXVI. a női tej lipidjeinek zsírsavösszetétele /
Szerző: Szőkéné Szotyori Katalin, et al.
Megjelent: (1966) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIII. intenzív búzafajták táplálkozási értékének összehasonlító vizsgálata /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIV. adatok káposztafélék táplálkozási megítéléshez /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VIII. a sütőtök táplálkozási értékéről /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1961)