Eljárás vízben emulgeált, valamint zselatinos minerálstabil A-vitamin quantitativ kimutatására, egyéb vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó koncentrátumokból
Elmentve itt :
Szerző: | Géczy György |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1964
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
10 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82103 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek ásványi anyag tartalma ozmium az élelmiszerekben /
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2020) -
Fogyasztószereket, vitaminokat szednek szét Ál-étrend-kiegészító
Megjelent: (2010) -
Fogyasztószereket, vitaminokat szednek szét Ál-étrend-kiegészító
Megjelent: (2010) -
Vékonyréteg-kromatográfiás módszer benzoesav specifikus kimutatására
Szerző: Vidaud Candebat Zenén E., et al.
Megjelent: (1982) -
Veszélyes anyagokat tartalmazó agrokémiai hulladékok hulladékgazdálkodás szempontú besorolása és kezelése
Szerző: Puskás Zita Anna
Megjelent: (2018)