Vendéglátóipari ellenőrzések tapasztalatai II. presszókávé /
Elmentve itt :
Szerző: | Borszéki Béla György |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1964
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
10 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Vendéglátóipar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - vendéglátóipar, Élelmiszervizsgálat - presszókávé |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82095 |
Hasonló tételek
-
Vendéglátóipari ellenőrzések tapasztalatai I. ital ellenőrzések, sör /
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1963) -
Vendéglátóipari ellenőrzési tapasztalatok
Szerző: Borszéki Béla
Megjelent: (1959) -
Az élelmiszerek minőségének 1978. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai
Szerző: Takó Éva
Megjelent: (1979) -
Az élelmiszerek minőségének 1982. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai
Szerző: Takó Éva
Megjelent: (1983) -
Az élelmiszerek minőségének 1983. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai
Szerző: Takó Éva
Megjelent: (1984)