Fehérjeemésztési folyamatok követése polarográfiás alfa-aminonitrogén meghatározással
Verfasser gibt eine schematische Übersicht über die mit der Verdauungsmöglichkeit der in Lebensmitteln vorhandenen Eiweiss-stoffe verbundenen Probleme. Kupfer gibt mit der in alpha-Stellung gebundenen Aminogruppe der Aminosäuren gut definierte komplexe Verbindungen. Verfasser wendete dieses Prinzip...
Elmentve itt :
Szerző: | Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1964
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
10 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82089 |
Hasonló tételek
-
Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése II. adatok a "Szegedi halászlé" koleszterintartalmáról /
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1970) -
Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése I. zöldborsó színváltozása a konzerválás folyamatában /
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1970) -
Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése III. csonthéjastermésűek karotinoid-tartalmának változása a feldolgozás és tárolás során /
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1970) -
Polarográfiás eljárás páclevek nitrit és nitrát tartalmának meghatározására
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1956) -
Konzervipari termékek réz- és óntartalmának váltóáramú polarográfiás meghatározása
Szerző: Juhász Endréné, et al.
Megjelent: (1980)